Nézzük mi történt a St. George's Day jótékonysági estjén


Az XpatLoop által szervezett 2. megaünnepség április 22-én, szombaton telt házat vonzott a Marriott Grand Ballroomba, 1,924 millió forintot gyűjtve nemes célokra.


Az élő zene sokasága, a késő esti tánc és a rengeteg frissítő tartotta lendületben a bulit, mindez szépen illeszkedett egy jótékonysági aukcióhoz és tombolához. Az este egy találkozóval és köszöntéssel kezdődött a teraszon, amely káprázatos kilátást nyújtott a városra és inspirálta a hálózatépítést.


A méltóságok között volt Paul Fox, Désirée Bonis és Camilo Sanhueza, az Egyesült Királyság, Hollandia és Chile nagykövetei, hogy csak hármat említsünk, akik ismét elfogadták Stephen Linfitt rendezvényszervező meghívását.

Jelen voltak a budapesti Élelmiszerbank az Ukrán Konfliktus Menekültekért és az UNICEF képviselői is, hogy megbeszéljék a jó ügyeket a vendégekkel, és összegyűjtsék az összegyűjtött pénzt.

Fox nagykövet hitetlenségét fejezte ki amiatt, hogy egy év telt el az XpatLoop első Szent György ünnepsége óta, és megdöbbenését, hogy még mindig háború dúl Magyarország küszöbén: "With this in mind, we continue to support Ukraine and can only pray that this conflict will be over soon".


Stephen tiszteletből vörös rózsákat adott át a kulcsfontosságú hölgyeknek, és megköszönte mindenkinek, hogy csatlakozott az eseményhez.

A budapesti Élelmiszerbank segélyezése mellett az eseményen összegyűlt adományok az UNICEF-et is támogatják a törökországi és szíriai földrengések által sújtott gyermekek megsegítésére.


Mielőtt zökkenőmentesen váltottunk volna egyik hangszóróról a másikra, az esemény MC-je és Alexis Latham színész elmondta nekünk véleményét Szent György napjáról, pontosan arról a napról, amikor Shakespeare 1616-ban elhunyt.


Egy olyan sokszínű nemzetet, mint Anglia, egyetlen eseményen bemutatni soha nem könnyű feladat, különösen, ha Európa kereszteződésénél a Budai Várra és a Dunára nézünk, de ez a nagy basa már második éve jól kezelte – pontosan azzal, hogy változatosan tartotta a dolgokat és elterelte a dolgokat.


A Robert James Robsonból és Amber Smith Imre Poniklóból álló Bowie Boys Daniellel zongorán Hunky Dory és Ziggy Stardust dallamait adta elő, az énekes kölcsönzött néhány mozdulatot és divatmotívumot (ásd ki azokat a nadrágtartókat!) a The Thin White Duke-ból.


 
 

forrás: https://xpatloop.com/channels/2023/specials/see-what-happened-at-st-george-day-in-budapest-hungary.html

CSATLAKOZZ A WIZARDHOZ