VALMAR


2024. január 20.-án a VALMAR igazán megadta a módját formációjuk első teltházas Budapest Arénás fellépésének. A Valkusz Milán és Marics Péter fémjelezte duó a színpadon is hozta a kötelezőt a rajongók legnagyobb örömére.


A közönség az Aréna minden sarkát megtöltve, izgatottan várta azt a varázslatos show-t, amit a VALMAR ígért. A hangulat magával ragadó volt, a zenei megvalósítás pedig minden előzetes várakozást felülmúlt.


Az esemény sikeréhez nagyban hozzájárult a Funcode.hu gyors reakciója is: az eleinte technikai nehézségekkel induló jegyértékesítést a rendezvényszervező megkeresése után pillanatok alatt kézbe véve a rajongók immáron játszi könnyedséggel tudták bebiztosítani helyeiket a koncertre.


 
 

„Miközben napi szinten otthonosan mozgunk a nagy arénakoncertek világában, mindig örömmel és izgalommal dolgoztunk együtt olyan hazai feltörekvő előadók aréna koncertjével, mint most a VALMAR-al. Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire kritikus a jegyvásárlók zökkenőmentes kiszolgálása, különösen a kezdeti onsale időszakban. Az egész koncert sikere múlhat azon, hogy a jegyvásárlók a modern igényeknek mindenben megfelelő, gyors és zökkenőmentes kiszolgálást kapjanak a jegyforgalmazótól. Ezért attól a perctől kezdve, hogy a produkció megkeresett minket azzal a kéréssel, hogy vegyük át a koncert kicsit nehezen induló jegyértékesítését, kiemelten kezeltük a feladatot és kevesebb, mint 48 óra alatt újraindítottuk a jegyek értékesítését. Ugyanolyan fontos számunkra egy hazai produkció sikeres szereplése, mint egy külföldi nagysikerű zenekar koncertje, így a VALMAR duó is ugyanazt az emelt szintű figyelmet, dedikációt kapta tőlünk, mint amelyet régi ügyfeleink már megszokhattak. Az első pár órában a rendelkezésre álló jegykészlet közel felét el is adtuk: még a nemzetközi koncertek skáláján mérve is hatalmas volt az érdeklődés és igazán büszkék vagyunk rá, hogy a menet közben átvett jegyértékesítési feladatnak is zökkenőmentesen, a rendezvényszervező, a zenekar és a rajongók közös megelégedettségére tudtunk eleget tenni.” – mondta Zsidákovits Márk, a Funcode Wizard üzletág vezetője.


Az együttműködésről elismerően nyilatkozott Csifári Máté, a rendezvényt szervező WIM-GROUP Kft. társtulajdonosa is: „A VALMAR zenekar rendezvényszervező cégeként kerestük fel a Funcode csapatát. A cég soron kívül, teljeskörű segítséget nyújtott számunka az onboarding lépések alatt, így rekordidő alatt át tudtunk állni az ő felületükre. Itt zökkenőmentesen zajlott a jegyértékesítés további folyamata hozzásegítve minket egy SOLD OUT Aréna rendezvény létrehozásához. Végig kiemelt figyelmet kaptunk a projekt során és a teljes ügymenettel nagyon elégedettek vagyunk.”.


Kép forrása: WIM-GROUP Kft. / fotós: Hörömpöli Tamás


 
CSATLAKOZZ A WIZARDHOZ